December feestmaand! :)

December feestmaand is aanstaande en we hebben er zin in. Bij ons is het dit jaar dubbel feest. Naast alle winterse gezelligheid in de decembermaand vieren wij op 10 december ons 1-jarig bestaan en daar zijn we best trots op.
We hebben een paar leuke verrassingen voor jullie ->

Normaal zijn al onze groen en geel geprijsde lp’s al goedkoop maar in de decembermaand mogen ze weg voor 1 € per stuk ! Ook is een groot deel van het aanbod vernieuwd.

Koopt u twee of meer stuks audioapparatuur dan krijgt u direct 10% korting op het totaalbedrag.

Voor de jeugd hebben we ook een leuke actie. Koop je drie kids/jeugd lp’s dan krijg je de goedkoopste gratis.

Ook hebben we op veler verzoek weer nieuwe vinylklokken tegen de ultra lage prijs van € 12.50. Erg leuk om cadeau te geven !

Naast al deze RETRO acties hebben we ook nog een aantal sfeervolle events gepland in december ->

10 december -> 1-jarig bestaan van onze winkel !

Koopzondag met LIVE muziek in onze RETRO winkel. Aysia Gaakeer + begeleidende band doet bij ons vanaf 14:30 uur een aantal instore sessies. Kom kennismaken met de Jazz – Soul – R&B + Pop sound van Aysia !

13 december ->

VIP avond in de gehele Lombardenstraat. Extra koopavond met veel aanbiedingen en natuurlijk een lekker glaasje glühwein (17:00 – 21:00 uur).

16 december ->

Deze zaterdag Winterwonderland in de stad dus ook bij ons met leuke activiteiten. Meer info volgt !

Ook hebben we extra koopavonden + elke zondag in december koopzondag zodat je tijd genoeg hebt om heerlijk vinyl, cd’s en meer te komen beluisteren en voelen bij RETRO, Lombardenstraat nr. 9 in Bergen op Zoom.

SEE YOU !

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *